Kulawarga Milik Wiwit 1971

steel pipe price

Pipa Baja Seamless

pipe baja karbon rapi digawe saka Piece siji saka logam tanpa lapisan ing lumahing disebut pipe baja rapi.Miturut cara produksi, tabung rapi dipérang dadi tabung panas mbalek, tabung kadhemen mbalek, tabung digambar kadhemen, tabung extruded, lan tabung jacked.Miturut wangun salib-bagean, tabung baja rapi dipérang dadi rong jinis: bunder lan khusus.Tabung khusus-shaped duwe macem-macem wangun Komplek kayata kothak, oval, segi telu, hexagon, melon, lintang, lan tabung sirip.Dhiameter maksimal yaiku 650mm lan diameter minimal yaiku 0.3mm.Gumantung ing aplikasi, ana pipa tembok sing kandel lan pipa tembok tipis.

pipe baja karbon rapi Dhiameter njaba pipe rapi panas-mbalek umume luwih gedhe tinimbang 32mm, kekandelan tembok 2.5-200mm, diameteripun njaba saka kadhemen-mbalek pipe baja rapi bisa tekan 6mm, kekandelan tembok bisa 0.25mm, ing diameteripun njaba pipe lancip-walled bisa tekan 5mm, kekandelan tembok kurang saka 0.25mm, Rolling kadhemen luwih akurat saka Rolling panas.Aplikasi: Transportasi lenga, gas utawa cairan, Konstruksi, Listrik, Industri bangunan mesin, Industri kimia, Petroleum, Lalu Lintas, Penukar Panas, lsp.

Shandong Jute Steel Pipe Co.,Ltd.minangka perusahaan China profesional sing melu manufaktur lan pemasaran produk pipa baja sing paling apik kanggo macem-macem lan macem-macem pelanggan ing omah lan ing luar negeri.saiki, Kita dilengkapi peralatan produksi canggih, kayata jalur produksi rolling panas, garis punching, jalur produksi rolling sing apik lan garis produksi gambar sing adhem. Pipa khusus, baja lembaran, Pipa baja proses jero…

 

  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe