Babagan awake dhewe

Shandong Jute Steel Pipe Co.,Ltd.

Manufaktur lan Pemasaran Produk Pipa Baja Kualitas Paling Apik Kanggo Profesional

ac6c2d16 (2)

Profil Perusahaan

Shandong Jute Steel Pipe Co.,Ltd.minangka perusahaan profesional China sing melu manufaktur lan pemasaran produk pipa baja sing paling apik kanggo macem-macem lan macem-macem pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Perusahaan Shandong Jute Steel Pipe diadegake ing taun 2001, saiki, Kita dilengkapi peralatan produksi canggih, kayata jalur produksi rolling panas, garis punching, jalur produksi rolling sing apik lan garis produksi gambar kadhemen. Perusahaan kami khusus ing produksi macem-macem pipa baja sing mulus. .Produk kita kalebu pipa baja mulus umum, pipa tarik apik, pipa gulung sing apik, pipa baja paduan, pipa khusus, baja lembaran, pangolahan jero pipa baja, lsp.Perusahaan kita ngajak klompok ahli teknis lan personel manajemen sing apik ing industri pipa baja domestik kanggo nambah tingkat teknis produk kita.

Kanthi ngadeg kredit dhuwur, produk kualitas paling apik lan sistem layanan, lan kabijakan rega competitive, Lan strives nerusake kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan lan gawe marem macem-macem kabutuhan konsumen.kita Sincerely looking nerusake kanggo madegake stabil long-term strategis kerjasama bisnis karo sampeyan.

Liwat prosedur audit kualitas lan perusahaan sing ketat banget, kita wis lulus standar ISO9001, ISO14000, OHSAS18001, kanthi ketat ngontrol tumbas, produksi, penjualan, gudang lan proses transportasi. ijin sistem kualitas internasional ing taun 2002.

Kanthi kualitas sing apik lan konsisten, produk kita diekspor menyang Amerika.Eropah.Amerika Selatan, India, negara Timur Tengah, Afrika, Jepang, Asia Tenggara, Korea lan liya-liyane, lan uga nglayani pasar lokal kita.

Manajemen sing apik, tim sing kohesif, sistem layanan sing apik lan pengalaman sing sugih menehi perusahaan iki minangka dhasar sing kuat kanggo pangembangan terus. Produk anyar terus diteliti lan dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pasar variabel. lagi ngenalake lan bakal miwiti produksi ing 2019)

5eb9e10c (1)

  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe