Rega lan produsen lengan poros kanthi tliti dhuwur lan Lengan Axle spacer

Katrangan singkat:

Lengan poros, lengan busing lan spacer digunakake ing peralatan mekanik, alat lan bagean peralatan.Amarga padha gampang kanggo ngganti, padha uga bisa nglindhungi peralatan lan digunakake digunakake.Produsen lengan poros sing berkualitas tinggi dianjurake ing ngisor iki.Pabrik kasebut dumunung ing Shandong, China, kanthi rega murah lan kualitas terjamin. Bushing bantalan padha karo cincin njaba bantalan geser.Lengan poros integral lan gerakane relatif marang poros, dene sawetara grumbulan bantalan dibagi lan muter relatif menyang poros.

Detail Produk

Tag produk

Apa lengan poros?

Bushing bantalan padha karo dering njaba bantalan geser.Lengan poros integral lan gerakane relatif marang poros, dene sawetara grumbulan bantalan dibagi lan muter relatif menyang poros.

Peran lengan poros ing mesin?

1. Ndandani

Nalika poros pindah, coba aja nganti katon fenomena panyimpangan arah amarga geter.Wektu iki, perlu nggunakake lengan kanggo mbantu ndandani. Peran paling penting saka bushing ing mesin yaiku posisi tetep, yaiku kabeh kinerja lengan poros.

steel pipe parts

Bahan kasedhiya

alumunium AL6061, Al6063, AL6082, AL7075, AL5052, AL6082-T6 lsp.
Baja tahan karat SS201, SS301, SS303, SS304, SS316, SS416 etc.
baja baja ringan, baja karbon, 12L14, 12L15,4140, 4340, Q235, Q345B, 20 #, 45 # etc.
Kuningan HPb63, HPb62, HPb61, HPb59, H59, H58, H68, H80, H90 lsp.
Tembaga C11000, C12000, C12000 C36000 lsp.
Plastik ABS, PC, PE, POM, Delrin, Nylon, Teflon, PP, PEI, Peek etc.

Rampung lumahing

bagean aluminium Bagian Stainless Steel bagean baja Bagian Kuningan
Clear Anodized Polishing Seng plating Nikel plating
Warna Anodized Pasif Nikel plating plating krom
Sandblast Anodized Sandblasting Plating Chrome Elektroforesis ireng
Polishing Laser engraving Oksida ireng Oksida ireng
nyikat Elektroforesis ireng Karburisasi Dilapisi bubuk
Chroming Oksida ireng perawatan panas
Film Kimia Kab Dilapisi bubuk

2. Prewangan polos

Iki minangka peran liyane sing dimainake dening bushing ing mesin. Kanggo nyuda biaya lan ngirit biaya, wektu iki sampeyan kudu nggunakake bantalan geser, lan lengen mung nduweni fungsi iki. Iki utamane adhedhasar poros bantalan kanggo ngrancang kekandelan saka lengen klambi saka prewangan ngusapake, lan ing kasunyatan, lengen iku prewangan ngusapake, nalika rotasi mechanical punika relatif kurang, syarat reresik lingkungan relatif dhuwur bisa digunakake kanggo ngganti rolling bantalan lengen operasi. resistance abrasion lan bisa digunakake kanggo dangu, supaya kanggo ombone gedhe iki bisa bantuan kanggo ngirit biaya.

Pipe fittings

Lengan poros akeh digunakake ing mesin, percetakan lan pewarnaan, nggawe kertas, industri kimia, aerospace, batu bara, minyak bumi, mobil, mesin konstruksi, metalurgi lan industri liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Bushing
    • Corten Steel
    • Precision Seamless Steel Pipe
    • Seamless Steel Pipe