Klasifikasi pipa baja sing diprodhuksi dening produsen pipa baja sing presisi

Katrangan singkat:

Klasifikasi pipa baja sing diprodhuksi dening pabrik kita
1. Pipa baja diklasifikasikake miturut cara produksi
(1) pipa baja seamless -- hot rolled pipe, cold rolled pipe, cold drawn pipe, extruded pipe lan pipe jacking
(2) pipa baja las
(a) miturut proses - pipa las busur, pipa las resistensi (frekuensi dhuwur lan frekuensi rendah), pipa las gas lan pipa las tungku

Detail Produk

Tag produk

Klasifikasi pipa baja sing diprodhuksi dening pabrik kita

Shandong Jute Steel Pipe Co., Ltd.Produk pipa baja sing mulus kalebu pipa baja mulus panas, pipa baja mulus dingin, pipa baja mulus baja karbon biasa, pipa baja mulus presisi, pipa baja sing bentuke khusus lan pipa liyane .Kita duwe rantai industri lengkap lan set lengkap peralatan pangolahan CNC, sing bisa ngolah pipa kanthi jero.Ora preduli sampeyan butuh bahan mentahan pipa, bahan semi-rampung utawa bagean rampung, kita bisa menehi solusi.Ing kene sampeyan bisa ngirit biaya pengadaan lan komunikasi sing ora perlu.Kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan kabeh babak karo produk kualitas sing luwih dhuwur, prices competitive lan layanan kualitas.Welcome telpon, layang lan komunikasi.

048e8850 (1)

1. Pipa baja diklasifikasikake miturut cara produksi

(1) pipa baja mulus - pipa hot rolled, cold rolled pipe, cold drawn pipe, extruded pipe lan pipe jacking
(2) pipa baja las
(a) miturut proses - pipa las busur, pipa las resistensi (frekuensi dhuwur lan frekuensi rendah), pipa las gas lan pipa las tungku
(b) dibagi dening weld - pipe gandheng sakcara lan spiral pipe gandheng

2. Klasifikasi miturut bahan pipa - pipa baja karbon lan pipa campuran
• pipa baja karbon bisa dipérang dadi pipa karbon biasa lan pipa struktural karbon berkualitas tinggi
• pipe alloy bisa dipérang dadi: pipe alloy kurang, pipe struktur alloy, pipe alloy dhuwur, panas lan asam tahan pipe stainless, pipe alloy suhu dhuwur, et

3. Klasifikasi miturut wangun bagean - bunder lan khusus
4. Klasifikasi miturut ketebalan tembok - pipa baja tembok tipis, pipa baja tembok tebal
5. Klasifikasi miturut tujuan - pipa baja kanggo pipa, pipa baja kanggo peralatan termal, pipa baja kanggo industri mekanik, pipa baja kanggo pengeboran minyak bumi lan geologi, pipa baja wadah, pipa baja kanggo industri kimia, pipa baja kanggo tujuan khusus lan pipa baja kanggo tujuan liyane.

precision-steel-pipe2
precision-steel-tube2
62

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Bushing
    • Corten Steel
    • Precision Seamless Steel Pipe
    • Seamless Steel Pipe