flange

  • Flanges B16.5 Carbon Steel Stainless Steel Duplex steel SO RF Flange

    Flange B16.5 Carbon Steel Stainless Steel Duplex steel SO RF Flange

    Baja tahan karat minangka jinis materi kanthi padhang sing cedhak karo permukaan pangilon, sentuhan sing angel lan adhem.Iki minangka bahan dekoratif sing relatif avant-garde kanthi resistensi karat sing apik, bisa dibentuk, kompatibilitas lan kateguhan.Iki digunakake ing industri abot lan industri ringan, industri kebutuhan saben dina lan industri dekorasi arsitektur.Feathurs: 1. Stainless steel nduweni gelar sing beda-beda, cocog karo kekerasan, termoplastik, plastisitas lan weldability sing beda.Yen sampeyan ora ngerti, sampeyan bisa ngandhani syarat sampeyan.2. Stainless steel bisa disesuaikan kanggo permukaan sing beda-beda, lan permukaan sing beda-beda duwe aplikasi sing beda.Contone, pangilon 8k umume digunakake kanggo dekorasi.3. Kita duwe luwih saka 15 taun pengalaman ing industri iki lan pracaya kita bisa gawe marem dikarepake kanggo bahan baku stainless steel.
  • 6061 aluminum flanges slip on flanges for pipe joint

    6061 flanges aluminium slip ing flange kanggo sambungan pipa

    Flange baja baja
    Bahan Baja Karbon ASTM A105.ASTM A350 LF1.LF2, CL1/CL2, A234, S235JRG2, P245GH
    P250GH, P280GHM 16MN, 20MN, 20#
    Baja tahan karat ASTM A182, F304/304L, F316/316L
    Baja paduan ASTM A182 A182 F12,F11,F22,F5,F9,F91etc.
    Flange baja ANSI Kelas 150 standar-Flange baja Kelas 2500
    DIN 6Bar 10Bar 16Bar 25Bar 40Bar
    JIS 5K baja flensa-20K baja flensa
    UNI 6Bar 10Bar 16Bar 25Bar 40Bar
    EN 6Bar 10Bar 16Bar 25Bar 40Bar
    JENIS 1. Welding neck steel flange 2. Slip on
    3. Blind flange 4. Long welding gulu flange
    5. Lap joint flange 6. Socket welding
    7. Ulir flange 8. Flat flange
    Lenga anti karat lumahing, lacquer bening, lacquer ireng, lacquer kuning, panas-dipped Galvanis, galvanis listrik
    Sambungan Welding, Utas
    Teknik Forged, Casting
    Ukuran DN10-DN3600
    Paket 1.> Kemasan standar ekspor (Kasus Plywood Luar, Kain Plastik Dalam).2: Minangka Requirements Pelanggan
    Heat Treatment Normalizing, Annealing, Quenching Tempering
    Sertifikat TUV, ISO9001:2008; PED97/23/EC, ISO14001:2004, OHSAS18001:2007
    Aplikasi Karya banyu, Industri Galangan Kapal, Industri Petrokimia & Gas, Industri Listrik, Industri katup, lan proyek sambungan pipa umum lsp.
  • Pipe fittings carbon steel stainless steel forged din to ansi floor flange

    Pipa fitting baja karbon stainless steel ditempa din kanggo flange lantai ansi

    Parameter:
    Bahan baja karbon, stainless steel, baja paduan, dll.
    Standar ANSI, MSS, AWWA, DIN, UNI, JIS, BS, SABS, EN1092, GOST, uga kita bisa ngasilake miturut gambar pelanggan.
    Ukuran DN15-DN3000
    Proses Dipalsukan
    Ketik Slip on, weld neck, socket weld, threaded, lap joint and blind
    Aplikasi Industri Petrokimia;industri avation lan aerospace;industri farmasi;knalpot gas;pembangkit listrik;kapal buliding;perawatan banyu lsp.
    Jinis sambungan Pasuryan Ngangkat, Pasuryan Datar, Sambungan Tipe Dering, Pasuryan Lap-Sendi, Gedhe Lanang-Wanita, Cilik Lanang-Wanita, Ilat Gedhe, Alur, Ilat Cilik, Alur.
  • Factory direct sales Stainless steel flange, slip on/weld neck/plate flange/blind flange

    Pabrik penjualan langsung flange baja tahan karat, slip on/weld neck/plate flange/blind flange

    Flange baja tahan karat
    Flange minangka bagean sing nyambungake rong ujung pipa, sambungan flange ditetepake kanthi flange, gasket lan bolt telu disambungake minangka klompok struktur sealing gabungan saka sambungan sing bisa dicopot.Gasket ditambahake ing antarane rong flange lan banjur diikat nganggo baut.
    Flange tekanan sing beda-beda, kekandelan beda, lan bolt sing digunakake beda-beda, nalika pompa lan tutup nyambungake karo pipa, bagean peralatan uga digawe saka wangun flange sing cocog, uga dikenal minangka sambungan flange, biasane ditutup bagean sambungan bolted. uga dikenal minangka flanges, kayata sambungan pipa ventilasi, jenis iki bagean bisa disebut "flange jinis part", nanging sambungan iki mung bagéan saka piranti, kayata sambungan antarane flange lan pump banyu, iku ora inapposite kanggo nelpon pompa banyu minangka bagean jinis flange, nanging tutup relatif cilik, bisa diarani minangka bagean jinis flange.
  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe