Mesin Ukiran Laser

  • Wood Plastic Mobile Phone Shell Metal Engraving Machinery Laser Engraver Laser Engraving Machines

    Kayu Plastik Mobile Phone Shell Metal Engraving Machinery Laser Engraver Laser Engraving Machines

    Deskripsi roduct Fitur Produk * Jeneng Produk 50w 60w 80w 100w 130w 4060 6090 1390 mesin laser engraving co2 kanggo nglereni kayu plastik akrilik kaca karet kulit * Merk Qintang * Model QT-4060, QT-6090, QT-6090, QT-6090 wLaser power w008 * 1390 130w 150w *Area Kerja 400x600mm, 600x900mm, 1300x900mm, 1600x1000mm *Ketebalan Pemotongan 0-20mm *Kecepatan Pemotongan 600mm/s-1000mm/s *Cara Pendinginan/Material Pengolahan Air/m...
  • SH-350 300*500mm 50W CO2 Laser Engraving Machine 350 Engraver Cutter With Auxiliary Rotary Device laser fiber engraving machine

    SH-350 300*500mm 50W CO2 Laser Engraving Mesin 350 Engraver Cutter dengan Tambahan Rotary Perangkat serat laser mesin ukiran

    Product Description New Laser Engraving lan Cutting Machine.The mesin dilengkapi tliti 50W banyu digawe adhem CO2 laser sing bakal ngukir meh kabeh ing meh wae surface.The mesin uga bisa digunakake kanggo nglereni akeh bahan beda.Kanthi Silinder Rotary Lampiran, sampeyan bisa ngukir sembarang obyek silinder, kayata cangkir, sikat pot, alat musik lan ing. Iku ndhukung macem-macem format grafis, kayata PLT / DXF / BMP / JPG / GIF / PGN / TIF lan ing.Mesin iki ...
  • Price and manufacturer of high-precision high-quality shaft sleeve and spacer Axle Sleeve

    Rega lan produsen lengan poros kanthi tliti dhuwur lan Lengan Axle spacer

    Lengan poros, lengan busing lan spacer digunakake ing peralatan mekanik, alat lan bagean peralatan.Amarga padha gampang kanggo ngganti, padha uga bisa nglindhungi peralatan lan digunakake digunakake.Produsen lengan poros sing berkualitas tinggi dianjurake ing ngisor iki.Pabrik kasebut dumunung ing Shandong, China, kanthi rega murah lan kualitas terjamin. Bushing bantalan padha karo cincin njaba bantalan geser.Lengan poros integral lan gerakane relatif marang poros, dene sawetara grumbulan bantalan dibagi lan muter relatif menyang poros.
  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe