Made In China ST52 BKS H8 Hydraulic Cylinder Seamless Honed Tube

Katrangan singkat:

Shandong jute Pipe Industry Co., Ltd. minangka produsen pipa honing sing presisi sing misuwur ing China.Wis teknologi produksi kelas kapisan lan peralatan produksi majeng.Perusahaan kita ndhukung pangolahan lan kustomisasi.Lan nyimpen persediaan panggonan Dalian.

Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Panggonan Asal

Cina

Aplikasi

Pipa Hidrolik Kab

Alloy Utawa Ora

Non-Paduan

Bentuk bagean

Babak

Pipa Khusus Kab

tabung silinder

Diameter njaba

40 – 500 mm

kekandelan

4 – 50 mm

Standar

DIN, GB, DIN 2391, GB/T 8713, GB/T3639, DIN2391, EN10305

sasmita

20#, 45#, 16mnt, Q345, ST52, 10#-45#, 16mnt, Q195-Q345, ST35-ST52

Perawatan lumahing

lenga

Teknik

Digambar Dingin

Sertifikasi

ISO

jeneng produk

DIN2391 ST52 BKS H8 Silinder Hidrolik

Seamless Honed Tube

ID

30mm-400mm

OD

40mm -500mm

Bahan

20#,45#,16Mn,27SiMn,25Mn,ST52,SAE1026

Toleransi ID

ISO H8, H9, H10

dawa

2000mm-10000mm

Kasar

0,1-0,4μm

Straightness

0.3-1.0/1000

Shandong jute Steel Pipe Co., Ltd. minangka produsen terkenal pipa baja mulus berkualitas tinggi, pipa honing lancar lan pipa silinder lancar ing Shandong, China.Pipa silinder mulus sing diprodhuksi dening pabrik kita utamane diekspor menyang Amerika Serikat, Jepang, Kanada, Australia lan Asia Tenggara.Kita wis nggawe platform kerjasama sing amba karo perusahaan ing macem-macem negara.Sajrone pirang-pirang taun, kualitas produk kita wis dipuji dening para pelanggan.

Seamless-Honed-Tubes

Deskripsi Produk

Output taunan tabung honing silinder, tabung honed hydraulic lan layanan ngebur bolongan jero meets syarat GB8713-88 ф 32— ф 800. 330000 ton saka tliti dhuwur kadhemen digambar pipe lan honing pipe karo dawa kurang saka 14m.Produk kasebut akeh digunakake ing mesin teknik, mesin metalurgi, mesin plastik, mesin angkat, mesin pertambangan, mesin konstruksi dalan, mesin tekstil lan industri liyane.Wis dituku luwih saka 1000 pelanggan ing China, kalebu XCMG, Hitachi, Sany, Liugong, Haitian, Haibo lan perusahaan domestik lan manca liyane.

Jeneng produk
DIN2391 ST52 BKS H8 Silinder Hidrolik SeamlessHoned Tube
Bahan
20#,45#,16Mn,27SiMn,25Mn,ST52,SAE1026
Toleransi ID
ISO H8, H9, H10
Standar
DIN2391, EN10305
dawa
2000mm-10000mm
Kasar
0,1-0,4μm
Straightness
0.3-1.0/1000
Proses
ditarik kadhemen, diasah, SRB

Tabung silinder quilting diproses kanthi rolling.Amarga kaku compressive ampas ing lapisan lumahing, iku mbiyantu kanggo nutup retak cilik ing lumahing lan ngalangi expansion saka erosi.Supaya kanggo nambah resistance karat saka lumahing, tundha generasi utawa expansion saka retak lemes, lan nambah kekuatan lemes tabung silinder quilted.Liwat rolling mbentuk, lapisan hardening karya kadhemen kawangun ing lumahing rolling, kang nyuda deformasi elastis lan plastik saka lumahing kontak saka pasangan mecah, mbenakake resistance nyandhang saka tembok utama saka pipe silinder gas quilted, lan ngindari ing kobong disebabake mecah.Sawise muter, pangurangan kekasaran permukaan bisa nambah sifat sing cocog.
Bedane antarane pipa silinder quilted lan pipa baja mulus
1. Pipa baja sing mulus utamane ditondoi kanthi ora ana sambungan las lan bisa nahan tekanan gedhe.Prodhuk bisa banget atos minangka cast utawa kadhemen digambar bagean.
2. Quilting tabung silinder minangka produk sing muncul ing taun-taun pungkasan, sing utamane nduweni toleransi lan kekasaran sing ketat kanggo dimensi bolongan njero lan tembok njaba.
Karakteristik tabung silinder quilting
1. Diameter njaba sing luwih cilik.
2. Presisi dhuwur lan bisa diprodhuksi ing kumpulan cilik
3. Produk sing ditarik kadhemen duwe presisi dhuwur lan kualitas permukaan sing apik.
4. Area salib pipa baja luwih rumit.
5. Pipa baja nduweni kinerja sing unggul lan logam sing padhet.

Seamless-Steel-Pipe

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Bushing
    • Corten Steel
    • Precision Seamless Steel Pipe
    • Seamless Steel Pipe