Shandong Jute Pipe Industry Co., Ltd.: Fokus ing implementasine langkah-langkah reformasi kanggo mbantu produksi lan operasi kanggo entuk asil sing apik

Ing Februari, Shandong buta pipe industri co., LTD., tundhuk ing "kabeh sak produksi lan operasi, kabeh kanggo entuk manfaat ekonomi garing" filosofi bisnis, kelet kanggo "enem kelas kapisan" goal sakabèhé, fokus ing produksi lan operasi. , Manajemen peralatan, kader, gaya lan karya liyane, ngrangsang Staff clerkstarts, nambah momentum kanggo produksi lan operasi bisnis.Kanthi efforts kabeh kader lan Staff perusahaan, ing Februari, output saka tliti wilayah operasi pipe baja. saka Shandong Jute Pipe Industry Co., Ltd. rampung 100,9% saka rencana perusahaan, lan volume pangiriman rampung 101,32% saka rencana perusahaan.Output area operasi pipa baja mulus rampung 114,92% saka rencana perusahaan lan 101,02% saka rencana perusahaan, loro-lorone ngluwihi rencana saben wulan.

60

Fokus ing produksi, lan kerja bareng kanggo ningkatake perbaikan

Ing awal Februari, sawise mbusak tugas produksi, Shandong buta pipe industri co., LTD., patemon mobilisasi promosi produksi, rencana riset produksi, dekomposisi rinci nissan, target tugas produksi kelas, kamar teknologi perusahaan tanggung jawab kanggo nissan saben dina, informasi produksi kelas ringkesan statistik comparison, miturut completion tim saka ganjaran lan paukuman, organisasi miskin, nimbulaké terus produksi tugas durung rampung tanggung jawab periode, ngawasi, learning kelas dibutuhake. ngatur implementasine sak proses produksi, pimpinan wilayah operasi nyoba kanggo ketemu rencana kanggo nyilikake impact external, lan bagean kanggo nambah produksi.

Fokus ing peralatan, manajemen sing apik kanggo njamin stabilitas lan aliran lancar

61

Taun iki, Shandong Jute Pipe Industry Co., Ltd. fokus ing "ngasilake dhuwur lan produksi dhuwur", nandheske kanggo manajemen peralatan, strictly ngontrol biaya pangopènan peralatan, nambah tingkat Gagal peralatan, nyuda tingkat Gagal lan pangopènan tombol. peralatan, mesthekake operasi stabil saka peralatan tombol, netepi konsep "peralatan iku dhasar", lan nyengkuyung karyawan kanggo owah-owahan cilik lan nyepetake peralatan, lan nambah produksi lan biaya.

Fokus ing gaya kerja, pikiran sing manunggal kanggo ngrampungake masalah sing angel

Shandong buta industri tabung co., LTD., panitia partai netepi construction gaya, tansah njaga kelas kapisan kanggo eling pembangunan advancement, kanggo consolidate "gaya" punika pamikiran inti saka efektifitas pertempuran, mbusak kabeh tingkat Manajemen target tanggung jawab, wangun. kader utama dipimpin dening total, tanggung jawab saka kader, kanggo "pribadi nangkep riset, penyebaran pribadi, pribadi ngawasi, pribadi nangkep implementasine" kacepetan mantra, kekuatan mantra, kekuatan mantra, upaya kanggo ningkataké saben karya ing laku. wektu, netepi konsep kerja "kabeh masalah masalah manajemen, kabeh masalah manajemen masalah pikiran, kabeh masalah ideologi masalah wong", mbayar manungsa waé kanggo latihan anggota partai lan kader kanggo ngadeg piyambak, èfèktif ngatasi tombol. lan masalah angel ing proses produksi lan operasi.

Ing langkah sabanjure, Shandong Jute Pipe Industry Co., Ltd. bakal sinau saka prestasi lan nambah pengalaman, lan terus katon ing njero.


Wektu kirim: Mei-31-2022
  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe