Perusahaan industri pipa Jute Shandong kanthi produk pipa baja langsung dipasok menyang proyek tenaga nuklir Xudabu

Ing tanggal 20 Februari, Shandong buta produk pipe industri pipe baja kanggo Xu amba bèntèng nuklir tanduran daya, punika pisanan karo produk vanadium disc Applied ing project, supaya kanggo ngatasi kangelan saka wabah regional, produksi Optimization organisasi cepet, kontrol kualitas. , logistik, pelanggan pangiriman ing wektu sing relatif cendhak, kanggo njamin kemajuan proyek. Nganti saiki, perusahaan wis nyedhiyakake luwih saka 10.000 ton kanggo proyek tenaga nuklir Xudabu, sing wis entuk kapercayan para pelanggan.

58

Wiwit pambangunan proyek tenaga nuklir xuudabu diwiwiti, personel pemasaran teknis perusahaan wis bola-bali ngunjungi lan nyelidiki, Matuhi "roda roda loro" pasar lan teknologi, Nambah kemampuan layanan pelanggan, Menehi kaluwihan khusus vanadium lan sumber titanium, Pangembangan produk Customized, bebarengan karo pelanggan, Padha khusus dirumuske "titik Key proses produksi Xudabu Nuclear Steel", Ing standar technical, komposisi kimia, mechanical lan aspèk liyane tatanan saka syarat pangaturan dhewe majeng, Ing ing wektu sing padha, ngiyataken riset teknologi proses baja nuklir lan inovasi topik technical, Tansah nambah TCTerms tombol proses produksi baja tenaga nuklir, revisi pas wektune saka syarat kanggo komposisi kimia lan situs mechanical, Priksa manawa kualitas produk meets kabutuhan pribadi. saka pelanggan.Ing kemasan njaba saka products, miturut kabutuhan pratandha materi khusus ngajokaken dening pelanggan, pratandha "pribadi" saka Xudabu Nuclear Power Plant padha khusus digawe kanggo nambah kualitas packaging njaba produk, kang menang pujian dhuwur saka customer.

59


Wektu kirim: Mei-31-2022
  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe