Pipa jute Shandong kasil ngasilake baja sudut menara wesi q355c

Bubar, Shandong industri pipe jute diprodhuksi 499 ton saka q355c account 140mm kanggo pisanan × 140mm, 160mm × The 160mm amba produk baja padha kasil mbalek mati baris produksi, sadhar temonan ing specifications lan bahan produk baja amba saka anyar. line produksi medium-ukuran.Sawise dipriksa, kualitas tampilan, sifat mekanik lan indeks energi impact suhu rendah produk kabeh mumpuni, nyukupi standar lan syarat pelanggan, lan bakal digunakake kanggo nggawe menara transmisi kanggo proyek Grid Negara.Ing saiki, produk wis kasil dikirim menyang perusahaan menara wesi gedhe ing Provinsi Jiangsu.

Madhep meksa mudhun saka pasar produk dawa, kabeh departemen saka industri pipe jute Shandong cooperated karo saben liyane.Ing basis saka consolidating lan ngembangaken kaluwihan struktural saka varieties profil medium ana, padha digawe efforts gedhe ing diversifikasi struktural lan serialization, sregep dipun promosiaken pembangunan serialization saka produk baja amba ing baris produksi wilayah anyar, aktif ketemu kabutuhan pribadi saka pelanggan dhuwur-mburi, rumiyin nelik potensial efficiency saka baris produksi, lan apik untung saka varieties.

Amarga jumlah pesenan cilik saka produk siji, nomer akeh specifications lan bahan melu, kontrol nggoleki akurasi dimensi, imbuhan Kerep saka owah-owahan muter, lan syarat dhuwur saka pelanggan kanggo kekuatan ngasilaken, kekuatan tensile, elongation sawise fraktur. , kinerja impact suhu kurang lan kualitas lumahing produk, produksi iki angel banget.Ing babagan iki, departemen marketing, teknologi lan produksi perusahaan kerja sama kanggo ngontrol komponen peleburan lan suhu rolling sing cocog, supaya bisa njamin stabilitas indeks kekuatan produk sing wis rampung lan kinerja impact suhu rendah.


Wektu kirim: Jun-21-2022
  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe