Sekop ordnance

  • Military Multifunctional Folding Ordnance Shovel Outdoor Survival Supplies Shovel Camping Equipment

    Militer Multifungsi Lipat Ordnance Sekop Perlengkapan Survival Luar Ruangan Peralatan Camping Sekop

    Product Details Gedhe alkaline blackening multifunctional engineer shovel PARAMETER PRODUK Bobot: 1232g Shovel materi lumahing: 3Cr13 Total dawa: 830mm proses Manufaktur: CNC mesin Werna: Black Ukuran produk: minangka ditampilake ing tokoh ndhuwur Aksesoris produk: lumahing shovel;gagang rod;Piso multifungsi sing ditambahi;Batang tambahan;Ignition rod;aluminium alloy singsot;Tas sirah shovel;Kothak warna Pisau slamet lapangan 1. Nganyarke grip lan tambahake ...
  • Mini Shovel for metal detecting digging folded hand outdoor multifunction tactical shovel

    Mini Shovel kanggo metal detecting digging tangan lempitan outdoor multifungsi sekop taktis

    Perusahaan kita Shandong Jute Steel Pipe perusahaan diadegaké ing taun 2001, saiki, Kita wis dilengkapi peralatan produksi majeng, kayata panas Rolling line produksi, punching garis, nggoleki rolling jalur produksi lan kadhemen drawing lines.Our perusahaan spesialisasine ing produksi macem-macem rapi. pipa baja.Produk kita kalebu pipa baja mulus umum, pipa tarik apik, pipa gulung sing apik, pipa baja paduan, pipa khusus, baja lembaran, pangolahan jero pipa baja, lsp.Perusahaan kita ngundang g...
  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe