Ngolah produsen pipa baja seamless presisi sing disesuaikan duwe akeh barang titik

Katrangan singkat:

Pipa baja mulus sing padhang kanthi presisi, sing digawe kanthi rolling kadhemen lan gambar kadhemen, digunakake digunakake ing mesin.Dhiameter njero lan njaba pipa baja padhang lan akurasi dimensi dhuwur. Ora ana ukuran oksida ing permukaan pipa baja, lan sifat mekanik luwih apik sawise annealing anaerobik suhu dhuwur.

Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

recision pipe baja padhang kawangun dening tindikan baja babak lan banjur rolling kadhemen.Prodhuk kasebut nduweni kaluwihan ukuran kesalahan cilik, padhang ing njero lan njaba, lan kulit bebas oksigen.Cocog kanggo ngolah sawetara produk berbentuk khusus kayata lengen batang lan langkah.Produk kita didol kanthi apik ing luwih saka sepuluh negara.Produk kita akeh digunakake ing bagean mekanik, bagean mobil lan kabutuhan saben dina.

steel pipe parts

Ing njero pipa baja padhang presisi aneh lan padhang, lan ora ana kulit oksigen.Kita bisa ngatur macem-macem specifications saka pipo baja tliti, pipo baja Cut lan proses cocog khusus-shaped parts.We duwe 12 teknisi senior lan 30 teknisi penengah, mesthekake yen tingkat standar kualitas produk kita 100%.Kita duwe luwih saka 30 pabrik rolling kadhemen, luwih saka 20 mesin nglereni pipe lan 20 set peralatan CNC, kang bisa njamin pangiriman pas wektune produk.

Honed-Seamless-Tube

Pipa baja presisi kita minangka bahan pipa baja kanthi tliti dhuwur sawise gambar kadhemen utawa rolling panas.Amarga kaluwihan ora ana lapisan oksida ing tembok njero lan njaba pipa baja presisi, ora bocor ing tekanan dhuwur, presisi dhuwur, Rampung dhuwur, ora ana deformasi ing mlengkung kadhemen, flaring, flattening lan ora retak, utamané digunakake kanggo gawé. produk komponen pneumatik utawa hidrolik, kayata silinder udara utawa silinder lenga.

Komposisi kimia:

Kode Kode komposisi kimia %
C Si Mn S P Cr
10# 0.07-0.13 0.17-0.37 0.35-0.65 ≤0,035 ≤0,035
20# 0.17-0.23 0.17-0.37 0.35-0.65 ≤0,035 ≤0,035
35# 0.32-0.39 0.17-0.37 0.35-0.65 ≤0,035 ≤0,035
45# 0.42-0.50 0.17-0.37 0.50-0.80 ≤0,035 ≤0,035
40Cr 0.37-0.44 0.17-0.37 0.50-0.80 ≤0,035 ≤0,035 0.08-1.10
25Mn 0.22-0.29 0.17-0.37 0.70-1.00 ≤0,035 ≤0,035 ≤0.25
37Mn5 0.30-0.39 0.15-0.30 1.20-1.50 ≤0,015 ≤0,020

Pipa baja presisi akeh digunakake ing mobil, motor, kendaraan listrik, petrokimia, tenaga listrik, kapal, aeroangkasa, bantalan, komponen pneumatik, pipa baja sing mulus kanggo boiler tekanan medium lan rendah, uga lengan penguatan, bantalan, hidrolik, mesin lan lapangan liyane!

1
2
3
4
62

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Bushing
    • Corten Steel
    • Precision Seamless Steel Pipe
    • Seamless Steel Pipe