Lengan penguatan

Katrangan singkat:

Metode sambungan lan kawruh karakteristik lengan sambungan tulangan.
Steel bar nyambungake lengan digunakake digunakake ing lapangan industri, malah penting.Lengan benang lurus ditondoi kanthi kekuatan sambungan sing dhuwur, kualitas sambungan sing stabil lan dipercaya, gampang dibangun lan nambah kawruh klasifikasi lan aplikasi saka lengen klambi.
1. Nalika paling siji mburi tulangan bisa muter bebas, tulangan standar bakal digunakake kanggo sambungan thread sakcara.Kaping pisanan, sekrup lengen menyang tulangan, banjur sekrup roller tulangan kanthi kekuatan dhuwur, lan banjur sekrup tulangan liyane langsung menyang ujung lengan liyane nganti rong tulangan kasebut dicopot ing tengah lengan.Sambungan lengan standar opsional.

Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

rebar-coupler-machine

1. Jarak Utas: 2.5mm-3.0mm

2. amba Utas: 60 / 75

3. Spesifikasi: D12mm-50mm.

4. Model: jinis biasa, maju-lan-mburi maju-thread jinis lan jinis kaliber-diganti

5. Parameter thread meneng

Dhiameter (MM) Jarak Utas (MM)
12 1.75
14-22 2.5
15-40 3.0
50 40

Spesifikasi

Diameter bar (mm) Coupler Diameter njaba (mm) CouplerLength (mm) Ukuran Thread (mm) Bobot (kg)
12 18 32 Langsung Rolling Rolling sawise StripperM13 * 2.0 M12.0X2.0 0.03
14 21 36 M15*2.0 M14.5X2.0 0.05
16 23 42 M17*2.5 M16.5X2.0 0.07
18 28 46 M19*2.5 M18.5X2.0 0.13
20 30 50 M21*2.5 M20.5X2.0 0.15
22 33 51 M23*2.5 M22.5X2.0 0.19
25 38 62 M26*2.5 M25.5X2.5 0.30
28 43 68 M29*3.0 M28.5X3.0 0.43
32 48 76 M33*3.0 M32.5X3.0 0.58
36 53 84 M34*3.0 M36.5X3.0 0.95
40 60 92 M41*3.0 M40.5X3.0 1.25
50 70 114 M45*3.5 M50.5X3.0 2.37

Steel bar nyambungake lengan digunakake digunakake ing lapangan industri, malah penting.Lengan benang lurus ditondoi kanthi kekuatan sambungan sing dhuwur, kualitas sambungan sing stabil lan dipercaya, gampang dibangun lan nambah kawruh klasifikasi lan aplikasi saka lengen klambi.

Pambuka produk

1

1. Nalika paling siji mburi tulangan bisa muter bebas, tulangan standar bakal digunakake kanggo sambungan thread sakcara.Kaping pisanan, sekrup lengen menyang tulangan, banjur sekrup roller tulangan kanthi kekuatan dhuwur, lan banjur sekrup tulangan liyane langsung menyang ujung lengan liyane nganti rong tulangan kasebut dicopot ing tengah lengan.Sambungan lengan standar opsional.

2. Sambungan Utas lurus saka tulangan berulir positif lan negatif digunakake kanggo sambungan tulangan, ing ngendi tulangan ora bisa muter, nanging siji ujung tulangan bisa pindhah kanthi aksial.Contone, ujung balok lan sambungan tulangan sing ditutup.Lengan penghubung bar baja duwe benang positif lan negatif, sing bisa ngeculake utawa ngencengi rong batang baja ing siji arah sing kenceng.Klasifikasi lan kawruh aplikasi saka lengen baja kudu lengen baja sing nyambungake karo benang positif lan negatif.

3. Pengunci Utas internal penguatan sambungan Utas lurus digunakake kanggo nggawe tulangan rampung ora bisa muter.Roller penguat kekuatan dhuwur digunakake kanggo nyambungake kandang penguat kanthi lengen sambungan benang lurus saka tulangan diameter variabel, tumpukan roller penguat kekuatan dhuwur lan kandang penguat liyane. ing advance, banjur meneng ing Utas ing mburi pitulungan liyane, lan banjur ngunci lengen klambi nyambungake karo nut kunci.Lengan sambungan tulangan standar opsional lan kacang kunci.

rebar-coupler-tapping-machine

Kaping pisanan, lengen sambungan tulangan ngilangi kebutuhan kanggo masang utawa implan tulangan, saéngga nyederhanakake proses konstruksi.Priksa manawa gaya kasebut ditularake ing garis lurus.Sajrone tes, tes kasebut kudu ditindakake miturut standar tes tulangan diameter cilik.Contone, luwih dhuwur tulangan kolom bangunan, luwih tipis tulangan kasebut.Iki nggunakake lengan sambungan benang lurus saka tulangan diameter variabel.Contone, amarga kabutuhan bangunan, 28 tulangan digunakake kanggo 32 tulangan, banjur 32 tulangan mbutuhake 28 tulangan.Bar Utas lurus sing nyambungake lengan ngurangi bar kudu dites miturut standar inspeksi saka benang ulir sing nyambungake lengan 28 diameter bar.

Analisis lengan sambungan tulangan.Penggunaan lengan sambungan tulangan kudu mumpuni.Lengan sambungan bar baja berkualitas tinggi bisa nambah akeh masalah lan njamin kualitas.

Sawetara masalah sing kerep ditemoni ing lengan sambungan tulangan: sekrup ing jumlah pengukur plug thread ing mburi mati luwih saka 3P (P minangka pitch).Dawane lan diameter njaba ora nyukupi syarat desain.Dhiameter cilik ukuran watesan liwat benang.Utas plug gauge liwat mburi ora bisa ngaco menyang loro ends saka tulangan nyambungake lengan kanggo dawa ngaco.

Amarga materi saka lengan nyambungake tulangan ora nyukupi syarat lan retak katon sawise diproses, pancen perlu kanggo njamin kualitas materi.Nalika mlebu ing situs kasebut, casing kudu duwe sertifikat kesesuaian.Sajrone transportasi lan panyimpenan, casing kudu direksa kanthi bener saka udan, polusi lan karusakan mekanik.Operasi alat mesin kudu ditindakake kanthi ketat karo prosedur operasi alat mesin.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Bushing
    • Corten Steel
    • Precision Seamless Steel Pipe
    • Seamless Steel Pipe