Pipa Baja Seamless

  • Customized seamless tubes 316 gauge 304 stainless steel pipe price

    Disesuaikan tabung mulus 316 gauge 304 harga pipa stainless steel

    Deskripsi Produk Nama Produk Tabung mulus disesuaikan 316 gauge 304 harga pipa baja tahan karat Merk BAOSTEEL, JISCO, TISCO, LISCO Material 410 420 430 440C 201 202 301 304 304L 304H 316 316L 316L 316L 316L 316L 316L 316L 316L 316L 304 304 304 304 304 304 304 304 316 316 316 300 300 300 300 2000 2007 utawa minangka saben customer.Lumahing 2B 2D BA(anil padhang) No.1 8K HL(Garis Rambut) Ukuran PVC Miturut panyuwunan pelanggan Standar AISI, ASTM, GB,BS,EN,JIS,DIN Aplikasi Kitchenware, peralatan omah, konstruksi ...
  • 304 316 medical stainless steel capillary tube /pipes/piping

    304 316 medis stainless steel kapiler tabung / pipa / pipa

    Deskripsi Produk Nama Produk stainless steel pipa tabung diameter kecil Bahan stainless steel Diameter luar 0.3-10mm Ketebalan 0.08-1.5mm Standar DIN GB JIS ASTM EN Grade 201, 304, 316, 304L, 316L, 321, 310,310S,309,309S,309,309S 2205, 2520, 904L Brade OK Steel Mesin bekas, dll. Sertifikasi ISO9001, SGS, BV MOQ 1 Ton Ketentuan Pembayaran L / C ing ngarsane utawa T / T (30% minangka simpenan) syarat rega FOB, CRF, CIF, EXW kabeh acceptabl ...
  • Round Stainless steel pipe ASTM A270 A554 SS304 316L 316 310S 440 1.4301 321 904L 201 square pipe inox SS seamless tube

    Pipa baja tahan karat bulat ASTM A270 A554 SS304 316L 316 310S 440 1.4301 321 904L 201 pipa persegi inox SS tabung mulus

    Pambuka Product Pipa stainless steel punika Strip kothong saka baja bunder, kang digunakake digunakake ing Petroleum, kimia, medical, pangan, industri cahya, instrumentation mechanical lan pipelines industri liyane lan komponen struktural mechanical.Kajaba iku, nalika kekuatan mlengkung lan torsional padha, bobot iku entheng, supaya uga digunakake digunakake ing Pabrik bagean mechanical lan struktur engineering.Uga digunakake minangka perabot lan pawon.Deskripsi Produk...
  • ms pipe carbon steel tubes Hot rolled carbon steel large and small diameter seamless steel pipe manufacturer spot

    ms pipe tabung baja karbon Hot mbalek baja karbon diameteripun gedhe lan cilik pipe baja mulus titik Produsèn

    Perusahaan Shandong Jute Steel Pipe diadegake ing taun 2001, saiki, Kita dilengkapi peralatan produksi canggih, kayata jalur produksi rolling panas, garis punching, jalur produksi rolling sing apik lan garis produksi gambar kadhemen. Perusahaan kami khusus ing produksi macem-macem pipa baja sing mulus. .Produk kita kalebu pipa baja mulus umum, pipa tarik apik, pipa gulung sing apik, pipa baja paduan, pipa khusus, baja lembaran, pangolahan jero pipa baja, lsp.Perusahaan kita ngajak klompok ahli teknis lan personel manajemen sing apik ing industri pipa baja domestik kanggo nambah tingkat teknis produk kita.
  • Hollow section carbon seamless steel pipe Steel+Pipes Manufacturer

    Bagian berongga karbon pipa baja mulus Produsen Baja + Pipa

    Ing taun 2011, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional lSO9001, sertifikasi audit American Petroleum Institute APl, 100 perusahaan perdagangan baja Cina paling dhuwur, pelanggan kredit lan integritas paling apik ing industri perbankan Shandong, lan papan kaping telu ing 100 Shandong paling dhuwur. Perusahaan produksi pipa ing 2015. Unit wakil presiden eksekutif Asosiasi Usaha Kecil lan Menengah Provinsi.Companytenet: "Nglayani pelanggan kanthi manajemen sing ketat, reputasi apik, kekuwatan sing kuat, produk sing paling apik, lan rega sing paling murah. Adhering kanggo: Urip kanthi kualitas, berkembang dening ajining diri, MediaWiki dening bathi cilik, Sincerely nggawe kanca, terus berkembang, lan terus-terusan reformthe strategi, lan kita cumadhang kanggo gabung tangan karo wong saka kabeh lapisan gesang ing ngarep lan ing luar negeri kanggo kasurung lan ngupaya bab anyar kamakmuran.
  • GB/T 45#ms pipe carbon steel tubes Steel+Pipes New Arrivals Best Cheap Products

    GB/T 45#ms pipa baja karbon tabung Baja+Pipa Kedatangan Baru Produk Murah Terbaik

    Shandong jute Pipe Industry Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen pipa baja mulus paling gedhe ing China.Nduwe spesifikasi produksi lengkap lan bisa ngasilake pipa baja sing mulus saka macem-macem spesifikasi lan ukuran.Baja utama ing pasar bisa ditemokake ing saham ing pabrik kita.Spesifikasi khusus bisa disesuaikan.Dhukungan produksi kumpulan cilik lan customization.Pipa baja mulus umume digawe dening rolling panas utawa rolling kadhemen saka baja karbon-ikatan kualitas dhuwur 16M ...
  • JIS STS42 G3455 ms pipe carbon steel tubes price list

    daftar harga pipa baja karbon JIS STS42 G3455 ms

    Kita bisa ngasilake pipa baja ing macem-macem negara.Pipa baja gulung panas lan pipa baja gulung kadhemen.Bahan pipa baja pabrik kita kalebu pipa baja paduan, pipa baja karbon lan pipa baja tahan karat.Spesifikasi lengkap, jumlah saham sing akeh. Saben anggota saka tim revenue efisiensi gedhe ngurmati kepinginan pelanggan lan komunikasi perusahaan.
  • High quality ASTM A53-A industrial pipe carbon seamless steel pipe Offer

    Kualitas dhuwur ASTM A53-A pipa industri karbon pipa baja mulus Offer

    Produksi pipa baja sing mulus diatur kanthi ketat lan kabeh pipa sing diprodhuksi wis diuji kanthi lengkap kanggo standar internasional kanggo mesthekake yen kita mung nyedhiyakake produk sing paling dhuwur.
    Nama Produk Pipa/tabung baja karbon
    Teknik Cold drawn, Hot-rolled, Finishing rolling, NDT test;tes UT;Tester Hidrostatik, lsp. Perawatan lumahing
    Galvanis (mung galvanis panas), Lukisan ireng, varnish ireng, lenga transparan, 3PE, lapisan epoksi, BE, PE.lsp.
  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe