Lengan

  • Densen customized Body of Butterfly Valve Butterfly Valve Body Ductile Iron Butterfly Valve Body Metal Casting Molds

    Densen Disesuaikan Tubuh Katup Kupu-kupu Katup Kupu-Kupu Tubuh Ulet Besi Katup Kupu-Kupu Tubuh Cetakan Pengecoran Logam

    Pranyatan: Produk sing ditampilake ing kene digawe kanggo syarat pelanggan tartamtu lan minangka ilustrasi jinis kemampuan manufaktur sing kasedhiya ing grup perusahaan Densen.Kabijakan kita yaiku ora ana produk kasebut sing bakal didol menyang pihak katelu tanpa idin tinulis saka pelanggan sing duwe alat, desain lan spesifikasi.Perusahaan kita Shandong Jute Steel Pipe perusahaan diadegaké ing 2001, saiki, Kita dilengkapi peralatan produksi majeng, kayata ho ...
  • Custom Threaded and Non Threaded nylon and Aluminum Spacer

    Nilon Utas Custom lan Non Utas lan Spacer Aluminium

    Nilai item spesifikasi Mesin CNC utawa Ora Mesin Cnc Panggonan Asal China Jeneng Merek OEM Bahan Aluminium Ukuran OEM, Permukaan Kustom rampung resik utawa Anodize kanggo warna apa wae Tipe Spacer Kata Kunci Utas Spacer Packing Kebutuhan Konsumen Toleransi 0.001-0.005mm Paket massal
  • Building material reducing straight thread rebar connection sleeve

    Bahan bangunan ngurangi lengan sambungan rebar benang lurus

    Introduksi saka ngurangi rebar coupler Ngurangi rebar sambungan lengen klambi utamané digunakake kanggo interconnection saka rebars diameteripun beda.Produk Tampilan Kaluwihan saka couplers rebar baja ● 100% bar break kanggo test kekuatan tensile ● The tensile kekuatan bisa tekan 1.1 kaping sepah rebar ● Energy-saving lan Gampang operasi ● Cepet lan trep operasi kanggo shorten periode construction lan murah biaya ● The rebar coupler prodcucing lan rebar e...
  • Shaft sleeve

    Lengan poros

    Detail Produk Ukuran Disesuaikan Shaft Mount Type Press Fit Length Toleransi js13 OD Rentang Toleransi r7 ID Rentang Toleransi F7 ID 20 ODr 24 Length 25 Kanggo Arah Beban Radial, Thrust, Gabungan Radial lan Thrust Lubricated Lubricated Perusahaan Kita Shandong Jute Steel Pipe perusahaan sing diadegaké ing taun 2001, saiki, Kita dilengkapi peralatan produksi canggih, kayata garis produksi rolling panas, garis punching, garis produksi rolling sing apik lan produksi gambar kadhemen ...
  • Chinese supplier metal material manufacturer stainless steel bushing

    Pabrikan bahan logam pemasok Cina bushing baja tahan karat

    Deskripsi Produk Nama Lengan Baja Bahan Bantalan baja GCR15 Wujud silinder Karakteristik silinder Presisi dhuwur, kekerasan dhuwur lan resistensi nyandhang Perusahaan Kita Perusahaan Shandong Jute Steel Pipe perusahaan sing diadegake ing taun 2001, saiki, Kita dilengkapi peralatan produksi canggih, kayata jalur produksi rolling panas, garis punching. , Lini produksi rolling apik lan garis produksi gambar kadhemen. Perusahaan kami spesialisasi ing produksi macem-macem pipa baja sing mulus.Produk kita...
  • Southeast Asian shaft sleeve manufacturers wholesale and export axle sleeve

    Produsen lengan poros Asia Tenggara grosir lan ekspor lengan poros

    Grosir Baja Axle Lengan Bearing Lengan Baja Bushing Spacer Poros Lengan Din 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 15 20 30 40 50 60 mm
  • Upsetting End Rebar Connector (D12 – D40mm)

    Konektor Rebar Ujung Ngganggu (D12 – D40mm)

    Dianggo: rebar coupler wis Applied kanggo rebar mechanical splicing ing dikiataken struktur beton lan dirancang kanggo nyambung Utas rebar karo diameteripun saka 12mm-50mm.
  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe