Pipa Khusus Kab

  • Hollow section carbon seamless steel pipe Steel+Pipes Manufacturer

    Bagian berongga karbon pipa baja mulus Produsen Baja + Pipa

    Ing taun 2011, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional lSO9001, sertifikasi audit American Petroleum Institute APl, 100 perusahaan perdagangan baja Cina paling dhuwur, pelanggan kredit lan integritas paling apik ing industri perbankan Shandong, lan papan kaping telu ing 100 Shandong paling dhuwur. Perusahaan produksi pipa ing 2015. Unit wakil presiden eksekutif Asosiasi Usaha Kecil lan Menengah Provinsi.Companytenet: "Nglayani pelanggan kanthi manajemen sing ketat, reputasi apik, kekuwatan sing kuat, produk sing paling apik, lan rega sing paling murah. Adhering kanggo: Urip kanthi kualitas, berkembang dening ajining diri, MediaWiki dening bathi cilik, Sincerely nggawe kanca, terus berkembang, lan terus-terusan reformthe strategi, lan kita cumadhang kanggo gabung tangan karo wong saka kabeh lapisan gesang ing ngarep lan ing luar negeri kanggo kasurung lan ngupaya bab anyar kamakmuran.
  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe