Steel Bar Sambungan Lengan

  • Reinforcement sleeve

    Lengan penguatan

    Metode sambungan lan kawruh karakteristik lengan sambungan tulangan.
    Steel bar nyambungake lengan digunakake digunakake ing lapangan industri, malah penting.Lengan benang lurus ditondoi kanthi kekuatan sambungan sing dhuwur, kualitas sambungan sing stabil lan dipercaya, gampang dibangun lan nambah kawruh klasifikasi lan aplikasi saka lengen klambi.
    1. Nalika paling siji mburi tulangan bisa muter kanthi bebas, tulangan standar bakal digunakake kanggo sambungan benang lurus.Kaping pisanan, sekrup lengen menyang tulangan, banjur sekrup roller tulangan kanthi kekuatan dhuwur, banjur sekrup tulangan liyane langsung menyang ujung liyane saka lengan nganti rong tulangan kasebut dicopot ing tengah lengan.Sambungan lengan standar opsional.
  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe