GB/T 45#ms pipa baja karbon tabung Baja+Pipa Kedatangan Baru Produk Murah Terbaik

Katrangan singkat:


  • Bentuk bagean:Bunder / khusus
  • Panggonan Asal:Cina
  • Diameter njaba (bunder):6 - 630 mm
  • Ketebalan:1 - 130 mm
  • Perawatan lumahing:Liyane, miturut syarat pelanggan.
  • Sertifikasi:ASTM, API, GB, GE, JIS, DIN, BS
  • Alloy utawa Ora:Non-alloy/alloy
  • Toleransi:± 3%
  • Tipe:Pipa Baja mulus...
  • Detail Kemasan:bundel standar ekspor kebungkus karo Strip baja kuwat
  • Bentuk pipa baja:Bisa disesuaikan
  • Syarat-syarat pembayaran:EXW FOB CFR CIF
  • Layanan Pangolahan:Bending, Welding, Punching, Cutting
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka produk

    8d9832c8

    Shandong jute Pipe Industry Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen pipa baja mulus paling gedhe ing China.Nduwe spesifikasi produksi lengkap lan bisa ngasilake pipa baja sing mulus saka macem-macem spesifikasi lan ukuran.Baja utama ing pasar bisa ditemokake ing saham ing pabrik kita.Spesifikasi khusus bisa disesuaikan.Ndhukung produksi kumpulan cilik lan customization.Seamless pipo baja umume digawe dening rolling panas utawa rolling kadhemen saka kualitas dhuwur karbon-ikatan baja 16Mn, 5MnV utawa baja paduan 40Cr, 30CrMnSi, 45Mn2 lan 40MnB.Pipa lancar sing digawe saka baja karbon rendah kayata 10 lan 20 utamane digunakake kanggo pipa transmisi cairan.

    Deskripsi Produk

    Jeneng perusahaan
    Shandong Jute Steel Pipe Co.,Ltd
    Jinis bisnis
    Produsen & Eksportir
    produk
    pipa baja mulus umum;pipa nggambar kadhemen;pipa gulung kadhemen;pipa baja paduan;pipa wangun khusus
    Kontak Telp
    0086-18865211873 & Mangga e-mail kula.
    Katrangan spesifik
    Ukuran Range
    Diameter njaba
    Ketebalan Tembok
    Diameter njaba
    Ketebalan Tembok
    4mm-630mm
    1mm-130mm
    0.15inch kanggo 24.8inch
    0,039 inci kanggo 5,12 inci
    Standar Cina
    Standar Jepang
    American Standard
    Standar Jerman
    10#
    STPG38
    A53-A, A135-A
    St37
    DIN1626
    A106-A
    St37-2
    DIN17175
    STS370
    A179C, A214-C
    St35.8, St35.4
    DIN 1629/4
    20#
    STPT42
    ASTMA106-B
    St45-8
    DIN17175
    STPG42
    ASTMA53-B
    St42, St42-2
    DIN1626
    STS42
    A178-C, A210-A-1
    St45-4
    DIN 1629/4
    45#
    S45C
    1045
     
    CK45
    16 Mn
    STPT49
    A210-C
    St52
    DIN 1629/3
    STS49
    A210-C
    St52.4
    DIN 1629/4
    Cathetan
    1) Packing
    miturut requirment customer kang
    2) Paymnet
    T / T utawa L / C ing ngarsane
    3) Gunakake Panggonan
    Struktur, Gas transportasi lan lenga, nggawe bagean mesin lan liya-liyane
    4) Wektu pangiriman
    15-35 dina minangka panyuwunan sampeyan

    Spesifikasi Produk

    tabung rapi digawe saka baja karbon medium, kayata 45, 40Cr, digunakake kanggo Pabrik bagean mechanical, kayata bagean kaku mobil lan traktor.Hot-mbalek pipo baja mulus dipérang dadi pipo baja umum, kurang lan medium meksa pipo ketel, pipa boiler tekanan dhuwur, pipa baja paduan, pipa baja tahan karat, pipa retak petroleum, pipa baja geologi lan pipa baja liyane.
    Dianggo: pipa baja konstruksi / bahan bangunan, ketel, suku cadang mobil, cairan tekanan rendah / banyu / gas / lenga / pipa saluran, mesin, pipa baja struktur, pipa perancah, pipa baja sprinkler geni, pipa omah kaca, peralatan medis lan liya-liyane.
    Secification
    Ukuran
    OD: 50~273
    Dawane: 1~12m(5m,5.8m,6m,11.8m,12m)
    utawa dawa liyane minangka panjalukan pelanggan
    toleransi OD
    ± 0,02 mm
    Standar
    ASTMA53,BS1387-1985,GB/T3091-2001,GB/T13793-92, GB/T6728-2002
    Bahan
    Q195,Q215,Q235,Q345,ST37 ST52,A36,A53,SS400,S235,S275,C20,C45,1006,1008,1010,1022
    Kategori produk
    Alergi, Mineral & Energi
    Aplikasi
    Konstruksi, bahan bangunan, Bridging;
    bangunan kapal, pager, fasilitas dadi panas, struktur bandara;
    struktur kimia, lalu lintas, listrik, lsp
    Teknik
    Hot rolled / extruded, ERW, Frekuensi dhuwur dilas
    lumahing
    Ireng, anti-karat, lenga, galvanis, dicet
    Utawa minangka syarat pelanggan
    Ujung pipa
    Pungkasan polos;mburi beveled;Dilindungi dening tutup pipa plastik
    asale
    cina
    Informasi Perdagangan
    Rega
    dirembug
    MOQ
    5 ton saben ukuran
    Syarat-syarat pembayaran
    T/T, L/C, Western Union
    Ketentuan trad
    FOB;CNF;CIF
    wektu pangiriman
    Kanthi 20 dina sawise pesenan dikonfirmasi
    pelabuhan
    pelabuhan qingdao
    048e8850

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Bushing
    • Corten Steel
    • Precision Seamless Steel Pipe
    • Seamless Steel Pipe