daftar harga pipa baja karbon JIS STS42 G3455 ms

Katrangan singkat:

Kita bisa ngasilake pipa baja ing macem-macem negara.Pipa baja gulung panas lan pipa baja gulung kadhemen.Bahan pipa baja pabrik kita kalebu pipa baja paduan, pipa baja karbon lan pipa baja tahan karat.Spesifikasi lengkap, jumlah saham sing akeh. Saben anggota saka tim revenue efisiensi gedhe ngurmati kepinginan pelanggan lan komunikasi perusahaan.

Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

dc9aefe1

Kita bisa ngasilake pipa baja ing macem-macem negara.Pipa baja gulung panas lan pipa baja gulung kadhemen.Bahan pipa baja pabrik kita kalebu pipa baja paduan, pipa baja karbon lan pipa baja tahan karat.Spesifikasi lengkap, jumlah saham sing akeh. Saben anggota saka tim revenue efisiensi gedhe ngurmati kepinginan pelanggan lan komunikasi perusahaan.Kita bisa nindakake njaluk ngarang kanggo nepaki kepuasan dhewe!Organisasi kita nggawe sawetara departemen, kalebu departemen manufaktur, departemen penjualan, departemen kontrol kualitas lan pusat layanan, lsp.

Deskripsi Produk

Jeneng perusahaan
Shandong Jute Steel Pipe Co.,Ltd
Jinis bisnis
Produsen & Eksportir
produk
pipa baja mulus umum;pipa nggambar kadhemen;pipo gulung kadhemen;pipa baja paduan;pipa wangun khusus
Kontak Telp
0086-18865211873 & Mangga e-mail kula.
Katrangan spesifik
Ukuran Range
Diameter njaba
Ketebalan Tembok
Diameter njaba
Ketebalan Tembok
4mm-630mm
1mm-130mm
0.15inch kanggo 24.8inch
0,039 inci kanggo 5,12 inci
Standar Cina
Standar Jepang
American Standard
Standar Jerman
10#
STPG38
A53-A, A135-A
St37
DIN1626
A106-A
St37-2
DIN17175
STS370
A179C, A214-C
St35.8, St35.4
DIN 1629/4
20#
STPT42
ASTMA106-B
St45-8
DIN17175
STPG42
ASTMA53-B
St42, St42-2
DIN1626
STS42
A178-C, A210-A-1
St45-4
DIN 1629/4
45#
S45C
1045
 
CK45
16 Mn
STPT49
A210-C
St52
DIN 1629/3
STS49
A210-C
St52.4
DIN 1629/4
Cathetan
1) Packing
miturut requirment customer kang
2) Paymnet
T / T utawa L / C ing ngarsane
3) Gunakake Panggonan
Struktur, Gas transportasi lan lenga, nggawe bagean mesin lan liya-liyane
4) Wektu pangiriman
15-35 dina minangka panyuwunan sampeyan

Spesifikasi Produk

Pipa mulus khusus kanggo kerah bor minyak bumi: yb691-70

Pipa bor (API Spec 5D, API Spec 7)
Standar: API Spec 5D, API Spec 7 tujuan: kanggo pengeboran

Pipa baja mulus kanggo poros poros mobil: gb3088-1999
Pipa baja mulus kanggo pipa setengah lengan mobil (gb3088-1999)
Digunakake kanggo nggawe baja struktural karbon berkualitas tinggi lan baja struktural campuran pipa baja mulus sing digulung panas kanggo lengen setengah poros mobil lan tabung poros omah poros.

Pipa baja mulus kanggo kapal: gb5312-1999
Pipa laut (GB / t5312-1999)
Standar: GB / t5312-1999 tujuan: digunakake kanggo nggawe boiler laut, superheater lan pipa tekanan kelas

Cold digambar lan kadhemen mbalek tliti pipe rapi: gb3639-1999
Pipa baja mulus sing digambar kadhemen utawa digulung adhem (gb3639-83)
Kang digunakake kanggo kadhemen digambar utawa kadhemen mbalek tliti pipo baja rapi karo akurasi dhuwur dimensi lan Rampung lumahing apik kanggo struktur mechanical lan peralatan hydraulic.Milih pipa baja sing presisi kanggo nggawe struktur mekanik utawa peralatan hidrolik bisa ngirit jam mesin, nambah panggunaan materi lan nambah kualitas produk.

Pipa baja mulus kanggo dhukungan hidrolik: gb17396-99
Digunakake kanggo silinder lan kolom cocok kanggo manufaktur tambang batu bara hydraulic ndhukung lan pilar.

Aneka pipa baja mulus 20#35#45#16Mn 27SiMn 15CrMo 12Cr1MoV 35CrMo Cr5Mo 10CrMo910 T91

Centerless-Grinding-Services
e88e4d7c

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Bushing
    • Corten Steel
    • Precision Seamless Steel Pipe
    • Seamless Steel Pipe