Kualitas tinggi ASTM A53-A pipa industri karbon pipa baja mulus

Katrangan singkat:

Produksi pipa baja sing mulus diatur kanthi ketat lan kabeh pipa sing diprodhuksi wis diuji kanthi lengkap kanggo standar internasional kanggo mesthekake yen kita mung nyedhiyakake produk sing paling dhuwur.
Nama Produk Pipa/tabung baja karbon
Teknik Cold drawn, Hot-rolled, Finishing rolling, NDT test;tes UT;Tester Hidrostatik, lsp. Perawatan lumahing
Galvanis (mung galvanis panas), Lukisan ireng, varnish ireng, lenga transparan, 3PE, lapisan epoksi, BE, PE.lsp.

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Umum

produk Raymond Seamless Steel Tube
Bahan Baja Karbon / Baja Paduan
Bentuk bagean Babak
sasmita 10#(St37.4,St35,St37,E235),20#(St45,St44,E255),45#(Ck45),16Mn(St52) lan khusus liyanemateri.
Standar DIN2391, EN10305-1, GB/T3639
Sertifikasi ISO9001
Teknik Cold rolled & Cold digambar
Aplikasi Digunakake kanthi akeh ing mobil, motor, sumber gas, mesin hidrolik,mesin konstruksi lan industri refrigerasi.
Status Pasokan BK, BKS, BKW, NBK, GBK
Paket Bungkus bungkus nganggo tas anyaman plastik
Ketentuan Perdagangan T/T L/C
Wektu Pangiriman Ing wektu

Profil Perusahaan

Shandong jute Pipe Industry Co., Ltd., produsen pipa baja seamless sing kondhang ing China, dumunung ing Zona Pembangunan Ekonomi Liaocheng.Iku Produsèn pipe digambar nggoleki profesional

Ngarep.Perusahaan kita cedhak karo Ji Han Expressway ing sisih lor lan Beijing Kowloon Railway ing sisih kulon, kanthi lokasi geografis sing unggul lan transportasi sing trep.Perusahaan wis maju gambar kadhemen rapi

Peralatan produksi pipa lan karyawan berteknologi tinggi bisa ngatur pipa baja mulus sing ditarik saka macem-macem spesifikasi lan bahan kanggo sampeyan.Produksi utama: fine drawing pipe, cold drawing pipe

, gambar apik pipe padhang, kadhemen drawing padhang pipe, gambar apik pipe baja rapi, kadhemen drawing pipa baja rapi, etc. Lan selaras non-standar tabung tliti kanggo pelanggan.

Kita ngasilake lan adol produk kanthi kualitas apik, presisi dhuwur, toleransi cilik lan pangiriman pas wektune.Sugeng rawuh ing pesenan.Bahan: 10#, 20#, 45#, 16Mn

(Q345), 20Cr, 40Cr, 15CrMo, 35CrMo, lsp. Standar eksekutif: GB / t3639-2009 tujuan: bisa digunakake kanggo struktur mekanik lan cairan

Peralatan tekanan, silinder oli, drum, pemrosesan komponen, aksesoris mobil (sepeda motor), bor tembok tipis berlian.Range produksi lan toleransi: 10-

108 * 1-14mm toleransi 2-10 kabel.Fitur produk: pipa presisi mulus sing ditarik kadhemen sing diprodhuksi dening perusahaan kita bebas pitting lan goresan

Cacat katon kayata, retak lan warping, lumahing internal lan njaba padhang, lan presisi luwih dhuwur tinimbang pipa kadhemen biasa, kanthi toleransi minimal 2 kabel.Mulane, asring digunakake kanggo

Kanggo nambah kualitas produk lan nyuda biaya pangolahan.

Wiwit diadegaké, iku tansah netepi sisih bisnis "slamet dening kualitas, pembangunan dening produk, kerjasama dening reputasi, lan menang pelanggan dening layanan"

Jarum, miturut panuntun dhumateng kabijakan bisnis iki, perusahaan sadean lan distributes ing wangun agen umum kabeh babak taun: Tianjin pabrik pipe baja rapi, Chengdu Panzhihua Steel lan Baotou Steel

Pipa mulus, pipa mulus stainless steel lan pipa campuran saka sawetara pabrik baja utama, kayata baja metalurgi, Baosteel lan Angang.Perusahaan kasebut duwe gudang lan ruangan terbuka skala gedhe modern

Ing gudang, ana luwih saka 3000 ton ing saham.Alias ​​produk: pipa baja mulus, pipa struktur umum, pipa transmisi fluida, pipa boiler tekanan rendah lan medium, ketel tekanan dhuwur

Pipa, pipa khusus kanggo pupuk kimia, pipa cracking petroleum, pipa khusus kanggo kapal lan pipa prop hidrolik.Standar Eksekutif: GB / t8162-2008, GB / t8163-2008

, GB3087-2008, GB5310-2008, GB99479-2000, GB9948-2006, GB5312-2008, Pipa Pipa Bahan: 12CRMOv, 15CRMO, 15RMRMO910, A335P11, T935P11, T935P11, T935P11

Perusahaan kita bakal nglayani mayoritas pangguna kanthi reputasi sing apik, kekuatan sing kuat, produk sing berkualitas lan rega sing murah.Manajer umum gelem kerja sama karo pelanggan anyar lan lawas

Kluwarga kerja bareng kanggo nggawe sabab gedhe.Filosofi bisnis: "Produk sing padha luwih apik tinimbang kualitas, kualitas sing padha luwih apik tinimbang rega, rega sing padha luwih apik tinimbang layanan.

Layanan sing padha luwih apik tinimbang reputasi.

Perusahaan bisa ngatur macem-macem spesifikasi khusus, bahan khusus, pipa baja sing mulus, pipa baja persegi panjang lan macem-macem pipa baja berbentuk khusus kanggo pangguna, kanthi pangiriman pas wektune lan rega murah.

Biaya murah, kualitas dhuwur, kanthi buku materi asli utawa salinan ditempelake, bisnis kaya biasane nalika preian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Bushing
    • Corten Steel
    • Precision Seamless Steel Pipe
    • Seamless Steel Pipe