Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q1.Perusahaan kita produsen utawa perusahaan dagang?

A: Loro-lorone. Area pabrik sekitar 70.000 meter persegi.

Q2.Apa aku bisa duwe pesenan nyoba mung sawetara ton?

A: Kita bisa ngirim spesifikasi biasa kanthi layanan LCL.

Q3.Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Umume 5-7 dina yen barang ana ing saham.utawa watara 30 dina yen barang ora ana ing saham lan miturut syarat pesenan.

Q4.Carane njamin wektu produksi?

1. departemen produksi kita kudu tundhuk karo rencana produksi strictly.

2. Loro-lorone merchandiser lan salesman sing gegandhengan kudu nglacak produk ing kabeh wektu lan ngandhani pelanggan informasi paling anyar ing wektu yen ana chan

Q5.Rega kita kompetitif utawa ora?

Kita wis nyetel rega pipa miturut owah-owahan kanggo rega bahan lan biaya tenaga kerja ing wektu.

Kangge, kita bakal kurban liyane diskon kanggo customer miturut jumlahe pesenan.

Q6.Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Pembayaran <= 1000USD, 100% luwih dhisik.

Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge shippment.Utawa L / C ing ngarsane (Kanggo pesenan amba, LC ing 30-90days bisa ditampa)

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe