Shandong jute Pipe Co., Ltd. kasil ngembangake rong varietas anyar saka rod kawat sing digulung φ 6.5mm karbon rendah lan batang kawat gulungan panas silikon kurang.

Bubar, Shandong jute Pipe Co., Ltd. wis kasil ngembangaken rong varieties anyar rod kabel mbalek, IE hfy380 lan hfy400, kang kurang karbon lan kurang silikon panas mbalek rod kabel karo specification saka 6.5mm.Iki wis luwih enriched macem-macem produk rod kabel saka Benxi Iron lan Steel Co., Ltd., kapenuhan kothong ing produksi baja iki, lan nambah "Kripik anyar" kanggo kompetisi pasar saya galak.

Supaya kanggo mesthekake rolling sukses rong varieties anyar saka rod kabel karo φ 6.5mm specification, pabrik wis bola-bali sinau rencana produksi nyoba, diatur R & D lan teknisi produksi kanggo ngrembug rencana rolling, conducted diskusi ing-ambane lan Analysis. ing tata cara proses, lan diatur personel khusus kanggo trek kabèh proses miturut standar kontrol proses kanggo saben prosedur rolling.

Sadurunge rolling gelar baja anyar, tanduran combs paramèter proses rolling miturut karakteristik proses lan karakteristik produk, formulates rencana proses rinci, lan strictly kontrol embrio baja ing wektu pawon, suhu proses rolling, ukuran produk lan jinis materi, supaya kanggo mesthekake yen kualitas produk lan kinerja nyukupi syarat.Digabungake karo peralatan baris produksi kabel nyata, mriksa sacara sistematis bahan mentahan, peralatan lan titik kontrol tombol sing mengaruhi produksi, lan ngramu ngukur njamin peralatan tombol kanggo mesthekake sukses rolling.

Ing proses rolling, tanduran nggunakake pangopènan lan wektu pangopènan dijadwal kanggo mriksa peralatan proses tombol, saluran proses lan pranala liyane, koordinasi karo departemen jadwal produksi, lan cukup ngatur wektu produksi.Teknisi profesional nyukupi syarat rolling kanthi ngoptimalake paramèter proses rolling saka pabrik rolling.Kajaba iku, personel kontrol kualitas tanduran strictly ngontrol kualitas produk, pas wektune lan strictly test lan njelasno kinerja produk lan kualitas fisik, lan nyedhiyani technical support kanggo pangembangan gelar baja anyar.

Dimangerteni manawa rong jinis hfy380 lan hfy400 anyar sing dikembangake lan digulung ing wektu iki nduweni kualitas permukaan sing apik, dimensi produk lan sifat mekanik sing cocog karo standar, lan kualitas produk rampung cocog karo syarat sing dikarepake.Batch rolling wis diwujudake.Rolling sukses loro varieties anyar enriches struktur produk saka Benxi Steel, mbenakake kesadaran merek lan daya saing pasar produk, meets kabutuhan kedhaftar sumber langsung, lan menehi support kuwat kanggo nggedhekake keuntungan produk.


Wektu kirim: Jun-21-2022
  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe