Shandong buta industri piring ekonomi operasi lan sistem manajemen wis pisanan rampung

Ing construction sistem laporan Manajemen pasar kanthi, 2022 Shandong buta pipe co., LTD.Bakal kebak evaluasi Manajemen pasar minangka foothold, kontribusi, entuk manfaat, nyorot nilai, mbayar lan kontrak proses produk lan layanan, nilar mode biaya, kabeh Unit minangka Manajemen MediaWiki tengah, produk pabrik miturut rega pasar, saestu nggambarake kontribusi kanggo asil bisnis, kanggo entuk perusahaan diadegaké produksi lan layanan dislametaké bisnis.

Ing babagan pambangunan sistem operasi model operasi "Aiba", sistem indeks sing cocog, sistem rega, sistem akuntansi lan sistem penilaian ditetepake kanthi misahake unit akuntansi cilik. nambah kesadaran partisipasi lengkap ing manajemen, lan cultivate talents operasional.

 operational talents

Kanggo ngleksanakake Shandong buta industri tabung co., LTD., "operasi pasar, Manajemen kontrak, Manajemen utama, evaluasi diangkah" syarat sakabèhé, ningkataké konsep Manajemen amiba lan ambane saka produksi lan operasi, Shandong buta industri tabung co., LTD.Adhedhasar pangembangan industri sing nyata, dibangun sistem manajemen meja, sistem operasi model bisnis "amiba", kabeh sistem model pangukuran keuntungan ekonomi rantai industri, sistem model laporan manajemen pasar lengkap. Ing pungkasan taun 2021, operasi ekonomi lan sistem manajemen industri baja lan baja wis rampung.

"Sistem manajemen standar lan meja, model operasi lan manajemen 'ameba', model keuntungan ekonomi saka kabeh sistem pitungan rantai industri, lan sistem evaluasi pernyataan manajemen pasar sing lengkap, independen lan saling melengkapi, lan bebarengan dadi operasi ekonomi lan sistem manajemen Shandong Jute Management Industry Co., Ltd. "Wang Yuan, manajer kamar manajemen biaya Departemen Keuangan, ujar manawa sajrone rong taun kepungkur, Shandong Jute Management Co., Ltd. ngerteni jurang kasebut lan nyetel target, adhedhasar "ameba" filosofi bisnis, muter kawicaksanan kabeh karyawan, éling operasi partisipasi lengkap, njupuk model kabeh keuntungan ekonomi chain industri minangka titik temonan, nggawe pancasan lan golek bisnis.

Miturut ngenalke, kanggo netepake sistem manajemen meja, "ing" sistem operasi model operasi amiba, kabeh chain industri sistem model pangukuran entuk manfaat ekonomi, pasar model laporan Manajemen lengkap sistem minangka fokus ing sistem manajemen operasi ekonomi, tujuane iku kanggo entuk partisipasi lengkap ing manajemen, cultivate goal saben unit bisnis, cultivate budaya perusahaan-oriented pasar.

 talents

Ing construction saka sistem Manajemen Tabel, miturut asas saka "quantifiable, iso dibandhingke, evaluasi", liwat standar internal lan benchmarking external, fokus ing kontrol indeks tingkat perusahaan lan kontrol unit dhasar indeks secondary, digabungake karo bosok nyata. saka indeks dhasar, diadegaké ing joint-stock perusahaan indeks benchmarking system.Liwat pembangunan terus-terusan lan ing-ambane tengen, learning, nyekel munggah, super karya, nyetel ngukur, nangkep implementasine, mbayar manungsa waé kanggo standar kanggo golek miskin asil, kanggo ningkataké pratondho perusahaan kanggo entuk asil dandan kabeh-babak.

Ing babagan pambangunan model entuk manfaat ekonomi saka kabeh rantai industri, miturut teori analisis manajemen finansial lan data operasi saben proses produksi lan unit bisnis ing produksi, pasokan lan dodolan, model pangukuran keuntungan ekonomi kabeh. chain industri produk baja ditetepake kanggo prédhiksi bathi saka Enterprises lan cukup ngatur baris produksi

Perusahaan Kita

Perusahaan Shandong Jute Steel Pipe diadegake ing taun 2001, saiki, Kita dilengkapi peralatan produksi canggih, kayata jalur produksi rolling panas, garis punching, jalur produksi rolling sing apik lan garis produksi gambar kadhemen. Perusahaan kami khusus ing produksi macem-macem pipa baja sing mulus. .Produk kita kalebu pipa baja mulus umum, pipa tarik apik, pipa gulung sing apik, pipa baja paduan, pipa khusus, baja lembaran, pangolahan jero pipa baja, lsp.Perusahaan kita ngajak klompok ahli teknis lan personel manajemen sing apik ing industri pipa baja domestik kanggo nambah tingkat teknis produk kita.

Informasi kontak

Shandong Jute Steel Pipe Co.,Ltd.

Kontak: Pak Ji

WhatsApp: +86 18865211873

WeChat: +86 18865211873

E-mail: jutesteelpipe@gmail.com

E-mail: juteguanye@aliyun.com


Wektu kirim: Jun-08-2022
  • Bushing
  • Corten Steel
  • Precision Seamless Steel Pipe
  • Seamless Steel Pipe