ms pipe tabung baja karbon Hot mbalek baja karbon diameteripun gedhe lan cilik pipe baja mulus titik Produsèn

Katrangan singkat:

Perusahaan Shandong Jute Steel Pipe diadegake ing taun 2001, saiki, Kita dilengkapi peralatan produksi canggih, kayata jalur produksi rolling panas, garis punching, jalur produksi rolling sing apik lan garis produksi gambar kadhemen. Perusahaan kami khusus ing produksi macem-macem pipa baja sing mulus. .Produk kita kalebu pipa baja mulus umum, pipa tarik apik, pipa gulung sing apik, pipa baja paduan, pipa khusus, baja lembaran, pangolahan jero pipa baja, lsp.Perusahaan kita ngajak klompok ahli teknis lan personel manajemen sing apik ing industri pipa baja domestik kanggo nambah tingkat teknis produk kita.

Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

048e8850 (1)

Perusahaan iki adhedhasar dodolan pipa baja mulus sing diprodhuksi dening perusahaan, lan uga dadi agen kanggo macem-macem pipa baja mulus saka perusahaan baja domestik gedhe kayata Baosteel, Tiangang, Hengyang Hualing, Baotou Steel, Chengdu, lsp. yaiku 6-824mm lan kekandelan tembok 1-120mm, total luwih saka 5000 spesifikasi pipa struktural, pipa cairan, pipa boiler tekanan rendah lan medium, pipa tekanan dhuwur, pipa retak petroleum lan macem-macem pipa baja campuran, lan distributeprofiles lan piring diprodhuksi dening pabrik baja domestik utama.Perusahaan kasebut duwe 20.000 meter persegi.Basis panyimpenan njaga persediaan udakara 25.000 ton ing saindhenging taun.Spesifikasi lengkap, trep lan cepet loading.

Deskripsi Produk

Jeneng perusahaan
Shandong Jute Steel Pipe Co.,Ltd.
Jinis bisnis
Produsen & Eksportir
produk
pipa baja mulus umum;pipa nggambar kadhemen;pipa gulung kadhemen;pipa baja paduan;pipa wangun khusus
Kontak Telp
0086-18865211873 & Mangga e-mail kula.
Katrangan spesifik
Ukuran Range
Diameter njaba
Ketebalan Tembok
Diameter njaba
Ketebalan Tembok
4mm-630mm
1mm-130mm
0.15inch kanggo 24.8inch
0,039 inci kanggo 5,12 inci
Standar Cina
Standar Jepang
American Standard
Standar Jerman
10#
STPG38
A53-A, A135-A
St37
DIN1626
A106-A
St37-2
DIN17175
STS370
A179C, A214-C
St35.8, St35.4
DIN 1629/4
20#
STPT42
ASTMA106-B
St45-8
DIN17175
STPG42
ASTMA53-B
St42, St42-2
DIN1626
STS42
A178-C, A210-A-1
St45-4
DIN 1629/4
45#
S45C
1045
 
CK45
16 Mn
STPT49
A210-C
St52
DIN 1629/3
STS49
A210-C
St52.4
DIN 1629/4
Cathetan
1) Packing
miturut requirment customer kang
2) Paymnet
T / T utawa L / C ing ngarsane
3) Gunakake Panggonan
Struktur, Gas transportasi lan lenga, nggawe bagean mesin lan liya-liyane
4) Wektu pangiriman
15-35 dina minangka panyuwunan sampeyan

Spesifikasi Produk

GB5310-1995 (tabung baja mulus kanggo boiler tekanan dhuwur).Utamane digunakake kanggo header cairan transmisi suhu lan tekanan dhuwur lan pipa ing boiler pembangkit listrik lan pembangkit listrik tenaga nuklir.Bahan perwakilan yaiku 20g, 12Cr1MoVG, 15CrMoG, lsp.

Gb5312-1999 (baja karbon lan baja karbon mangan baja tabung baja mulus kanggo kapal).Utamane digunakake kanggo pipa tekanan kelas I lan II kanggo boiler laut lan superheater.Bahan perwakilan yaiku kelas baja 360, 410 lan 460.

Gb1479-2000 (pipa baja mulus kanggo peralatan pupuk kimia tekanan dhuwur).Utamane digunakake kanggo ngirim pipa cairan suhu lan tekanan dhuwur ing peralatan pupuk kimia.Bahan perwakilan yaiku 20, 16Mn, 12CrMo, 12cr2mo, lsp.

GB9948-1988 (pipa baja mulus kanggo cracking petroleum).Utamane digunakake kanggo boiler, penukar panas lan pipa transmisi cairan ing smelters petroleum.Bahan perwakilan yaiku 20, 12CrMo, 1Cr5Mo, 1cr19ni11nb, lsp.

GB18248-2000 (pipa baja mulus kanggo silinder gas).Utamane digunakake kanggo nggawe macem-macem silinder gas lan hidrolik.Bahan perwakilan yaiku 37Mn, 34Mn2V, 35CrMo, lsp.

GB / t17396-1998 (pipa baja mulus sing digulung panas kanggo prop hidrolik).Utamane digunakake kanggo nggawe dhukungan hidraulik tambang batubara, silinder lan kolom, uga silinder hidrolik lan kolom liyane.Materi perwakilan yaiku 20, 45, 27SiMn, lsp.

d70b7d6f

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Bushing
    • Corten Steel
    • Precision Seamless Steel Pipe
    • Seamless Steel Pipe