F-805281 Auto Shaft Bearing F805281 Deep Groove Ball Bearing 35x62x22mm

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Bantalan werni alur jero kasusun saka dering njaba, dering njero, klompok bal baja lan klompok kandhang.Ana rong jinis bantalan bal alur jero: baris siji lan baris kaping pindho.Struktur bal alur jero uga dipérang dadi struktur segel lan mbukak.Tipe mbukak tegese bantalan ora duwe struktur sealing.Werni alur jero sing disegel dipérang dadi segel bledug lan segel tahan minyak.Tutup segel bledug-bukti digawe saka piring baja, kang mung serves minangka cara prasaja kanggo nyegah bledug saka ngetik raceway prewangan.Jinis-bukti lenga minangka segel lenga kontak, sing bisa nyegah kebanjiran pelumas ing bantalan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Bushing
    • Corten Steel
    • Precision Seamless Steel Pipe
    • Seamless Steel Pipe