Produsen lengan poros baja karbon lan aksesoris mekanik umum bantalan baja tahan karat

Katrangan singkat:

Bushing minangka bagean pendukung sing digunakake ing njaba bagean mekanik kanggo entuk fungsi sealing lan proteksi nyandhang.Iki nuduhake lengen cincin sing tumindak minangka gasket.Ing bagean sing obah, bagean kasebut rusak amarga gesekan jangka panjang.

Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Bushing

Bushing minangka bagean pendukung sing digunakake ing njaba bagean mekanik kanggo entuk fungsi sealing lan proteksi nyandhang.Iki nuduhake lengen cincin sing tumindak minangka gasket.Ing bagean sing obah, bagean kasebut rusak amarga gesekan jangka panjang.Nalika reresik antarane batang lan bolongan wis rusak kanggo ombone tartamtu, bagean kudu diganti.Mulane, desainer milih bahan karo atose kurang lan resistance nyandhang apik minangka lengan poros utawa bushing ing desain, kang bisa nyuda nyandhang saka poros lan jog.Nalika lengen batang utawa bushing wis rusak kanggo ombone tartamtu, bisa diganti, Kanthi cara iki, biaya ngganti poros utawa jog bisa disimpen.Umumé ngandika, bushing adopts gangguan pas karo jog lan reresik pas karo batang, amarga nyandhang ora bisa nyingkiri tho, kang mung bisa ndawakake umur layanan, lan bagean poros relatif gampang kanggo proses.

Deskripsi Produk

Jeneng Poduct
High Precision Customized Hardened Steel Bushing
Bahan kasedhiya
1) Logam: Stainless steel, Baja (Besi,) Kuningan, Tembaga, Aluminium
2) Plastik: POM, Nylon, ABS, PP
3) OEM miturut panyuwunan sampeyan
Perawatan lumahing
Warna anodized sing beda, Mini polishing & brushing, Electronplating (seng dilapisi, nikel dilapisi, dilapisi krom), Power coating & PVD
coating, Laser marking & Silk screen, Printing, Welding, Harden etc.
Metode Proses
Mesin CNC, Mesin bubut otomatis, Penggilingan, Grindin, Pengeboran Tapping, Bending, Casting, Pemotongan Laser
Toleransi
+/- 0,01 ~ 0,001 mm
Wektu Pangiriman
Umumé 3-7 dina apa kanggo sampel lan 12-15 dina kanggo produksi kumpulan
MOQ
5 bêsik
Wektu Pembayaran
T/T, Pembayaran bank online, Visa, Paypal

Perusahaan kita duwe spesialisasi kanggo ngasilake macem-macem spesifikasi pipa baja sing mulus lan pipa baja presisi.Liwat pangolahan jero pipa baja sing mulus, lengen poros, bushing lan benda kerja berbentuk khusus saka macem-macem spesifikasi lan ukuran bisa diprodhuksi.Produk bisa galvanis lan perawatan permukaan liyane.Minangka kita langsung diprodhuksi dening pabrik, kita duwe kaluwihan ketok ing kualitas produk lan rega.

Produk kita adol kanthi apik ing luwih saka 20 negara ing saindenging jagad lan entuk reputasi apik ing negara kasebut.

Editing aturan inspeksi lengan poros
1. Lumahing sampel kualitas katon bakal bebas saka umpluk, burrs lan ewah-ewahan bentuk, lan materi bakal seragam lan bebas mambu pungent.
2. Ukuran
(1) Gunakake vernier caliper kanggo nguji dimensi sing cocog, sing kudu tundhuk karo syarat teknis lan gambar sing cocog.
(2) Sawise lengen poros dicocogake karo poros puteran, rotor vertikal mudhun, lan lengan poros ora bakal geser kanthi bebas miturut tumindak bobot awak.
3. Tes tahan panas lan tuwa
(1) Sawise sampel ngalami tes tekanan bola 125 ℃ / 1H, indentasi kudu ≤ 2mm, lan ora ana deformasi kanthi inspeksi visual.
(2) Sawise nglebokake sampel menyang oven kanthi suhu 120 ℃ / 96 jam, priksa kanthi visual manawa lengan poros bebas saka embrittlement lan deformasi.
4. Tes tahan geni
Kelas tahan api yaiku VW-1.Nalika diobong nganggo lampu alkohol sajrone 15 detik, kudu dipateni sajrone 15 detik.
5. Packaging lan menehi tandha
(1) Packaging kudu tenan, dipercaya lan aman kanggo mesthekake yen produk ora bakal rusak nalika transportasi.
(2) Paket kasebut kudu ditandhani karo kode lan jeneng supplier, jeneng produk, jumlah produk, kode materi, tandha inspeksi kualitas, tanggal produksi, lan liya-liyane.
(3) Kanggo nambah traceability produk, perlu kanggo menehi tandha nomer kumpulan produksi ing panggonan mripat-keno saka paket njaba.Nomer kumpulan pasokan bakal dituduhake ing sertifikat inspeksi produk utawa rekaman inspeksi asli (Eksperimen).
6. Isi bahan mbebayani (direktif RoHS)
Yen digunakake kanggo model arahan RoHS, bahan kasebut kudu memenuhi syarat arahan RoHS.

23
cbe34fe4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    • Bushing
    • Corten Steel
    • Precision Seamless Steel Pipe
    • Seamless Steel Pipe